αντάπτορες αγγλιας αμερικής skross

Η ιστορία για τους ταξιδιωτικούς αντάπτορες πρίζας Skross

Αντάπτορες πρίζας Αμερικής Αγγλίας skross

αντάπτορες αγγλιας αμερικής skross

Η Skross είναι η νούμερο ένα εταιρεία σε ταξιδιωτικούς αντάπτορες πρίζας στον κόσμο, βρίσκεται στην Ελβετία και η ιστορία της ξεκινά με τον ιδρυτή της Sam Gerber να αντιμετωπίζει το 2000 πρόβλημα ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν μπορούσε να βρεί τον κατάλληλο ταξιδιωτικό αντάπτορα για την χώρα που ταξίδευε, εκεί πήρε την απόφαση να κάνει κάτι για αυτό.

Έτσι και ενώ επιστρέφει από το επαγγελματικό ταξίδι στην δουλειά που εργαζόταν τότε αρχίζει να ερευνά την αγορά για τους ταξιδιωτικούς αντάπτορες καθώς και σκέφτεται ένα κατάλληλο αντάπτορα για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά σε διαφορετικές χώρες. Με όλα αυτά να τον απασχολούν καιρό καταλήγει στην ιδέα ενός αντάπτορα που θα διαθέτει σε μία μικρή και εύχρηστη συσκευή βύσματα για τους πιο δημοφιλής προορισμούς.

Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα και ενώ έχει καταλήξει στην πρώτη έκδοση του προϊόντος το 2002 ιδρύει την Skross μαζί με τους συνεργάτες και το ταξίδι ξεκινά, δημιουργούν και πατεντάρουν τον αντάπτορα  «World Adapter Classic» ο οποίος γίνετε αμέσως best seller στην αγορά και δίνει το έναυσμα για την δημιουργία ακόμα περισσότερων προϊόντων καθιστώντας την Skross την ηγέτιδα στον χώρο του ταξιδιωτικού αντάποτρα.

skross αντάπτορας αγγλίας αμερικής

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία τους έχει παρουσία σε 100 χώρες και διαθέτει πάνω από 100 προϊόντα ενώ σε αυτή εργάζονται από 300 άτομα.

Τα προϊόντα της διακρίνονται για την εξαιρετική λειτουργικότητά τους, την πρωτοτυπία τους αλλά και την ποιότητα που δεν θα συναντήσετε αλλού. Άμεσο επακόλουθο αυτής της επιλογής είναι οι μοναδικοί αντάπτορες με πιστοποίηση TUV και κατάλληλοι για την ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά, ενώ έχουν βραβευθεί και με το Red Dot Design Award για την σχεδίασή τους.

ανταπτορας πριζας αγγλίας αμερικής

Τους ταξιδιωτικούς αντάπτορες της Skross μπορείτε να βρείτε στο www.polimprizo.gr

logo-new-polimprizo