8 Μυστικές κινήσεις που μπορούν να κάνουν τα ακουστικά του iPhone σας

Τα τρία κουμπιά πάνω στα ακουστικά της Apple  που έρχονται μαζί με το iPhone σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους συνδυασμούς και να σας δώσουν την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες ακόμη και αν έχετε τη συσκευή στη τσέπη ή τσάντα σας.

iphone headphones

iphone headphones

1. Αναπαραγωγή ή παύση ενός τραγουδιού ή βίντεο.

play-or-pause-a-song-or-video.jpg

Πατήστε το κεντρικό κουμπί για παύση, και πατήστε το ξανά για να συνεχίσει η αναπαραγωγή.

 

 

 

2. FastForward και Rewind σε ένα τραγούδι.

fast-forward-or-rewind-through-a-song.jp

Αν θέλετε να προχωρήσετε ένα τραγούδι πιο μπροστά αρκεί να πατήσετε το κεντρικό κουμπί δυο φορές και την δεύτερη φορά να το κρατήσετε πατημένο. Στα ακουστικά θα ακούσετε το τραγούδι που μόλις έπαιζε να πηγαίνει μπροστά. Όταν βρείτε τος σημείο που θέλετε αφήνετε το κεντρικό κουμπί. Για να πάτε ένα κομμάτι λίγο ή περισσότερο πιο πίσω θα πρέπει να πατήσετε το κεντρικό κυμπί τρεις φορές και την τρίτη να το κρατήσετε πατημένο μέχρι να βρείτε το σημείο που θέλετε.

 

 

 

3. Εναλλαγή μεταξύ κλήσεων.

play-or-pause-a-song-or-video.jpg

Μεταβείτε σε μια νέα εισερχόμενη κλήση πατώντας μια φορά το κεντρικό κουμπί.Μπορείτε να τερματίσετε τη νέα κλήση, κρατώντας πατημένο το κεντρικό κουμπί για δύο δευτερόλεπτα.

 4. Τραβήξετε μια φωτογραφία.

take-a-picture.jpg

Όταν βρίσκεστε ήδη στην εφαρμογή της Κάμερας, πατήστε το κουμπί (+) για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Αυτό δεν λειτουργεί με άλλα apps, όπως το Instagram.

 

 

 

5. Ενεργοποιήσετε το Siri.

play-or-pause-a-song-or-video.jpg

Αν έχετε ένα iPhone 4S, iPhone 5/5C/5S, και είστε φίλος των φωνητικών εντολών τότε η διαδικασία ενεργοποίησης του Siri είναι αρκετά απλή! Πατήστε παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί και θα ακουστε το γνωστό ήχο όπως όταν κρατάτε πατημένο το κουμπί Home  στη συσκευή σας. Το Siri  ενεργοποιείται και αναμένει τις εντολές σας

 

 

6. Μετάβαση στο επόμενο τραγούδι.

fast-forward-or-rewind-through-a-song.jp

Για να πάτε στο επόμενο τραγούδι πατήστε δυο φορές το κεντρικό κουμπί. Αν θέλετε μπορείτε με τριπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού να πάτε και στο προηγούμενο τραγούδι

 

 

 

7. Απαντήστε και τερματίστε κλήσεις σας.

play-or-pause-a-song-or-video.jpg

Ίσως η λειτουργία η οποία είανι η πιο γνωστή σε όλους.  Απλά πατήστε το κεντρικό κουμπί μία φορά για να απαντήσετε σε μια κλήση και μια φορά για να τη τερματίστε.

 

 

8. Αγνοείστε τις εισερχόμενες κλήσεις σας.

play-or-pause-a-song-or-video.jpg

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κεντρικό κουμπί για λίγα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, αφήστε το. Θα ακούσετε δύο μπιπ όταν η κλήση έχει σταματήσει.

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα στο παρακάτω σύνδεσμο παρακολουθώντας το βίντεο.

Πηγή: http://www.applemania.gr/

Συντάκτης: e-Novator

Πηγή βίντεο: http://www.businessinsider.com/